Naša obećanja Vama

...ili 10 kupčevih zapovijedi...

 1. da ćemo potencijalnim vlasnicima mobilnih kućica pružiti točnu, jasnu i opširnu informaciju o svemu, kako bi mogli donijeti pravilnu odluku o kupnji mobilne kućice. U tu svrhu ćemo Vam pružiti slijedeće primjere:
  • Primjer ugovora sa kampom/parkom za najam parcele
  • Opće pravila ponašanja u kamping parkovima
  • Troškove financiranja
  • Troškove eventualnog održavanja
 2. da ćemo odabirati kampove/parkove samo po principu najviših standarda usluge i struke, te prema unaprijed dogovorenim uvjetima veličine parcela, lokacije, opskrbljenosti i službene kategorije RH.
 3. da ćemo zastupati kupčeve interese glede duljine zakupa parcele u parkovima, te nikad ga ne prisiljavati na duže ugovorene kondicije od 1 godine osim ako to on sam izričito ne traži.
 4. da nikad nećemo naplatiti niti sudjelovati u provizijama za nikakve dodatne usluge koje pružimo Vama, kao npr. Ugovor sa kampom/parkom, prijevoz, montaža vaše kućice, financiranje preko lizinga ili drugih financijskih institucija.
 5. da nećemo bez razloga podizati cijenu najma parcela, u kampovima sa kojima upravljamo, osim za iznos realne inflacije, nakon dogovora i potpisivanja ugovora. Učinit ćemo sve također da se tog pravila pridržavaju i ostali vlasnici ponuđenih kampova.
 6. nećemo nikada zatražiti vlasnika da napusti kamp osim ako se ne prekrše pravila iz kućnog reda i općeg pravila ponašanja, kao ni pozitivnih zakona republike hrvatske a koji imaju direktne veze sa sigurnošću ostalih gostiju, osoblja ili društva/okoline u cjelini.
 7. pružit ćemo korektnu i potpunu informaciju o svim uvjetima financiranja, bez preferiranja bilo koje opcije.
 8. ponudit ćemo godišnji upitnik o stupnju vašeg zadovoljstva kampom, uslugom i ostalim elementima, kako bi dobili direktnu informaciju od Vas glede usluge u cjelini, i stvarima koje mogu biti bolje.
 9. da ćemo pružiti mogućnost svima vlasnicima koji žele iznajmljivati svoju mobilnu kućicu, ukoliko udovoljavaju prije dogovorenim uvjetima, da to i učine u najboljoj vjeri uz korektne cijene koje će odrediti partneri-tržište. Obavezujemo se da ćemo pružiti profesionalne usluge čišćenja, održavanja te ostale usluge u kampovima sa kojima mi upravljamo, ili sa kampom/parkom našim partnerima.
 10. da ćemo pristupiti Vašim pritužbama profesionalno, bez zadrške, dajući jasnu proceduru vođenja istih i rješavanja problema koje biste mogli susresti.